Cégünkről

Az elmúlt évek szélsőséges időjárási viszonyai (egyenetlen csapadék eloszlás, extrém hőmérsékleti periódusok) valamint a magas műtrágyaárak arra késztetik a termelőket, hogy a szántóföldi növénytermesztésben minden olyan agrotechnikai eljárást felhasználjanak, amellyel a megszokott termésmennyiség és minőség megtartása mellett, a műtrágyázás költségei csökkenthetők. Olyan időket élünk, amikor meg kell teremteni a fenntartható mezőgazdasági termelés feltételeit, azaz egyszerre kell biztosítani a gazdálkodók profitorientált működését, valamint az ember és környezetének minimális kémiai terhelését. Ezek a megváltozott gazdasági és természeti körülmények, a változtatás kényszerén túl megnyíló lehetőségekként új technológiák felismerését, bevezetését és alkalmazását is jelenthetik.

 

Cégünk lehetőségeket lát a változó körülményekben, a termelők elé tornyosuló akadályokban. A fejlesztések irányvonalaként a környezettudatos szemléleten túl a maximális hatékonyság elvét követve a mikrogranulált startertrágyák, mikrobiológiai talajjavítók, speciális levéltrágyák és kéntrágyák irányát tűztük célul, hogy az új feltételekhez igazodó, a termésmennyiség és minőség vonatkozásában is kompromisszummentes megoldásokat, növénytermesztési technológiákat kínálhassunk a gazdálkodók részére.

 

Az elmúlt években számos kultúrában végzett kísérleteink, valamint az üzemi tapasztalatok, amelyekben komplex tápanyag utánpótlási technológiáinkat már hosszú évek óta nagy megelégedéssel alkalmaznak, azt igazolják, hogy a termesztett növények harmonikus táplálása legalább olyan fontos a termésmennyiség kialakulása szempontjából, mint a felhasznált műtrágya mennyisége. Bizonyítottak termékeink, hogy a környezettudatos növénytermesztési technológiánk alkalmazásával a termésbiztonság, a terményminőség növekedése mellett, a műtrágyázás hektárköltsége akár 20-30 %-al mérsékelhető, a többlet ráfordítások meghozzák a profitban is a növekedést, mindeközben megoldásaink teljes mértékben megfelelnek az Európai Unió COM 2008/93 számú rendelettervezetében foglaltaknak.

 

Felfedezésre hívjuk Önt honlapunkon. Ismerje meg termékeinket, termékeinkre épített környezettudatos növénytermesztési technológiánkat! Ha kérdései vannak, hívjon, keressen bennünket! Örömmel állunk rendelkezésére, hogy segítsük Önt és gazdálkodását.